75-jarigen vierden collectief hun verjaardag

TEMSE – Zaterdag 12 oktober vierden de 75-jarigen, wonend in – of afkomstig uit – groot-Temse, feest in Bar Coupé aan de wilfordkaai. Burgemeester Hugo Maes kwam de jarigen feliciteren en hield een feestrede.

Het organisatiecomité bestaande uit Rita Gosselin, Sonia Gosselin, Rose-Marie Gijsens, Jos Verhulst, Monique Lardenoit en Luc De Ryck zorgde voor een feestelijke ontvangst.

Er waren een 80-tal aanwezigen, 40 jarigen met eventuele partner.

Burgemeester Hugo Maes met de leden van het Organisatiecomité.
V.l.n.r. Rita Gosselin, Sonia Gosselin, Rose-Marie Gijsens, Jos Verhulst, Monique Lardenoit en Luc De Ryck.

Hugo Maes kwam de jarigen feliciteren.

Bekende jarigen

“Collectieve verjaardagen zijn bijzondere feesten, vandaar ook dat het gemeentebestuur zijn medewerking verleent”, stelde de burgemeester. “In het verlengde van de traditie geniet de burgemeester het voorrecht de jarigen geluk te wensen. Uw geboortejaar, 1949, is in geschiedkundig opzicht een bijzonder memorabel jaar, heel verleidelijk om er nader op in te gaan, maar dat zou ons te ver leiden. Internet vertelt er u alles over.”

De burgemeester pikte er wel een aantal bekende jarigen uit die ook geboren werden in 1949. Waaronder Meryl Streep, Bruce Springsteen, Urbanus en uit eigen regio, geboren en getogen Temsenaar José De Cauwer, gewezen beroepsrenner en tegenwoordig aan de slag als wielercommentator bij VRT Sporza.

“75 jaar is een symbolische leeftijd. Sommigen halen het niet, voor anderen is het de winter van het leven, voor weer anderen de herfst, voor velen is het gelukkig de nazomer”, besloot Maes.

De Temsenaars geboren in 1949 vierden samen feest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *