Wijkcomité Somperhoek organiseerde gezellige barbecue

Comité doet oproep naar de gemeente om pleintje en vijver achter het wijklokaal op te smukken

TEMSE – Net zoals vorig jaar organiseerde het wijkcomité Sompershoekwijk een barbecue voor de wijkbewoners.

“Het was een bijzonder gezellige bedoening in het wijklokaal met 45 inschrijvingen”, stelt Paul Van Mele namens het comité.

Sinds begin vorig jaar organiseert het comité leuke activiteiten voor de bewoners van de uitgestrekte wijk. Zoals een zomerbarbecue, rommelmarkt en nieuwjaarsreceptie.


Het wijkcomité werd opgericht op initiatief Paul Van Mele en Wilfried Van Eyck en werkt ook samen met de ontspanningscel van de sociale bouwmaatschappij.

Het bestuur van het wijkcomité doet ook een oproep naar de bewoners om deel te nemen aan de activiteiten.

“Onze wijk is redelijk uitgestrekt met een ‘bovenwijk‘ en een ‘benedenwijk’. En daardoor is het moeilijk om alle bewoners warm te maken voor onze activiteiten.”

Het comité hoopt ook dat de gemeente binnenkort het pleintje en de vijver achter het buurtlokaal aanpakt.
“Dit ligt er al jaren verloederd bij”, klinkt het. “En is meestal niet bereikbaar door een gesloten hek, de vraag is waarom.”?

Meer foto’s, klik hier

Het buurtcomité hoopt dat de gemeente binnenkort het pleintje en de vijver achter het wijklokaal aanpakt.

Een gedachte over “Wijkcomité Somperhoek organiseerde gezellige barbecue”

  1. 23 jaar kijk ik op onze vijver en helaas hebben wij de vraag al meerdere keren gesteld om daar eens in te vliegen. Jaar in jaar uit wachten we op het mirakel maar ….. Ze zetten banken waarom ? Niemand kan daar aan . Gezellig rond de vijver daar moet je goed te been zijn of ge breekt al je botten van hoogte verschillen , putten enz …. Den draad ja wat kunnen we zeggen die dient voor wie of wat geen idee . Die zou rond de vijver kunnen komen voor de veiligheid maar rondom mag het eens gaan gebeuren. het onderhoud van de groendienst daar is ook geen cadeau, door poorten met sleutels die tenslotte dan ook verdwijnen moeten die daar gedurig manouvreren, ik zou daar ook voor bedanken . Enfin er zou meer animo kunnen komen als daar alles eens kon open gemaakt worden ook voor wandelingen langs hier achter voor mensen met honden . De hoop is er nog , nu nog eens de aktie graag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *