Vrijwilligers van Vriendenkring de Nauwe Band verkopen weer plantjes voor Kom Op Tegen Kanker

TEMSE _ Dit weekend van 12 tot en met 14 september doet het team van Vriendenkring De Nauwe Band voor de 30ste maal mee met het Plantjesweekend ten voordele van Kom-Op-Tegen-Kanker,

“Toen wij in 1995 met het eerste Plantjesweekend voor Kom-op-tegen-Kanker meededen hadden we echt niet gedacht dat 29 jaar later we nog samen aan de kar gingen trekken”, stelt Rudy Bredael. “We doen nu inderdaad mee voor de 30ste editie, en de goesting om er terug in te vliegen is nog altijd even groot.3

“Zeker met ouder te worden, worden we zowel van ver als dichtbij geconfronteerd met deze verschrikkelijke ziekte. Maar dankzij de vooruitgang van de medische wereld is er meer en meer hoop, ondermeer dankzij de steun van de goede doel actie.”

“Het scenario is al gekend, alleen hebben we dit jaar een paar veranderingen moeten doorvoeren”, klinkt het. “Ons voornaamste verkooppunt (supermarkt Colruyt) is dit jaar aan nieuwbouw toe, en hopelijk zijn we volgend jaar daar terug welkom.”

“Maar geen nood we hebben nog: de voorverkoop , de huis-aan-huisverkoop, en de verkoop op de vrijdagse markt, en aan Delhaize, Aldi, Lidl, Carrefour, Finesse, Woonzorgcentrum de Reiger & de Serviceflats, De Vleeshoeve en A.C. De Zaat.”

Een plantje kost 8 euro.

Net zoals de voorbije 29 jaar zetten de vrijwilligers van de Nauwe Band zich dit weekend in voor het goede doel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *