POLITIE. Intrekking rijbewijzen, positieve ademtest, overlast door brommers

Intrekking rijbewijzen

Tijdens een controle op de Volksplaats in Temse werd een26-jarige man uit Temse betrapt op het rijden onder invloed van drugs. De man legde een positieve ademtest af. Zjn rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. Er werd ook een hoeveelheid drugs gevonden. Deze werden in beslaggenomen.

Positieve ademtest

Op de N41 in Temse werd het rijbewijs van een 24-jarige man uit Temse eveneens onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. De man legde een positieve ademtest af. Uit de ademanalyse bleek dat hij 1,35 promille alcohol in zijn bloed had.

Overlast van brommers

De afgelopen weken waren er tal van meldingen inzake overlast door jongeren op bromfietsen, dit zowel in Temse als Kruibeke. De klachten werden gebundeld en er werden extra gerichte controles uitgevoerd. Er werden in totaal 15 bromfietsen inbeslaggenomen, enkele hiervan werden door het parket verbeurd verklaard. Er werden tal van overtredingen vastgesteld: ongepast rijgedrag, opgefokte brommers, (tot zelfs meer dan 100 km per uur), rijden onder invloed van drugs, niet verzekerde brommers, geen rijbewijs, bezit van drugs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *