Feria Elversele overrompeld door bezoekers

“We zien dat het concept goed werkt”, stelt de organisatie

ELVERSELE – Het voorbije weekend genoten een paar duizend bezoekers met volle teugen van Féria Elversele. De weergoden waren ook de derde editie van het Elverseelse dorpsfeest bijzonder goed gezind. Wij gingen de sfeer opsnuiven op zondag.

“We zijn met het bestuur enorm tevreden en bijzonder dankbaar dat zo veel mensen uit Elversele en omstreken de weg vonden naar onze feesten”, stelt voorzitter Davy De Rijbel. “We zien dat het concept echt goed werkt. Samen feesten onder de bomen in de kerktuin geeft zo een unieke ervaring. Ook de artiesten die dit weekend optraden waren vol lof.”


Aangenaam verrast

De verenigingen en partners die hebben meegewerkt kijken met een zeer voldaan gevoel terug naar het voorbije weekend.

“Zowel de hondenschool Lucky Dog als de heemkundige kring werden overrompeld door nieuwsgierige bezoekers”, klinkt het. “Ook de vzw Speranza Drivers uit Sint-Gillis-Waas die in de tuin van huis de Fortune een commandopost met legervoertuigen hadden ingericht, waren enorm aangenaam verrast door de vele kijklustigen.”

Nagenieten

De combinatie van de prachtige optredens met de rommel- en ambachtenmarkt, de Gocartrace, de wielerrit van wielerclub de Forza’s en de oldtimerrit zorgde voor iedereen wat wils.

“We willen alle sponsors, partners, verenigingen en vrijwilligers dan ook uitdrukkelijk bedanken voor hun steun en tomeloze inzet. Zonder hen kunnen we dit onmogelijk waar maken. We kijken alvast uit naar de vierde editie die in 2025 zal doorgaan in het weekend van 30 en 31 augustus. Maar nu eerst een beetje bekomen en nagenieten van deze, voor ons, fantastische editie”, glundert de voorzitter.

Meer foto’s (zondag), klik hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *