Verkeershappening en opendeur van de politiezone aan AC De Zaat met heel veel activiteiten

TEMSE – Komende zondag 1 september organiseert de Politiezone Kruibeke/Temse voor de laatste keer (?) een grote Verkeershappening en opendeurdag aan het hoofdkantoor aan AC De Zaat. Er is een uitgebreid programma uitgewerkt. Men kan ook een fiets winnen door ondermeer plastieken dopjes binnen te brengen voor het goede doel.

Geniet van gratis activiteiten: demonstraties, fietsparcours, springkastelen, ritjes met politievoertuigen, en meer. Doe mee aan de fairtrade picknick, laat je fiets labelen, en maak kans op een fiets tijdens de wandel- en fietstochten.

De Verkeershappening loopt van 10 tot 18 uur.

“Tijdens het event zijn er verschillende demo’s met politiehonden alsook demo’s van de hulpverleningszone Waasland”, stelt waarnemend korpschef Katty de Bruyn.

Demo’s honden : 10.30 uur – 14.00 uur en 16.00 uur
Demo’s brandweer : 11.30 uur en 15.00 uur.

“Men kan zondag ook de fiets gratis laten labelen’, klinkt het. “Breng zeker uw identiteitskaart mee.”

Tijdens de Verkeershappening en opendeur zijn er 2 fietsen te winnen.

“Dit ondermeer door plastieken dopjes binnen te brengen op de stand “Drop je Dopje”, vertelt de korpschef. “Wie dopjes afgeeft maakt kans om een fiets te winnen. Dit komt ten goede aan het Centrum van Blindegeleide Honden. Men kan ook een fiets winnen door deel te nemen aan onze wandel- en of fietszoektocht of de verkeersborden-wedstrijd.”

2 gedachtes over “Verkeershappening en opendeur van de politiezone aan AC De Zaat met heel veel activiteiten”

  1. Niet mogelijk om zoiets op een industrieterrein te organiseren i.p.v een zonde waar veel mensen wonen? De hele dag herrie op een zondag, leuk !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *