Steendorp Zomert lokt meer dan 1000 feestvierders

STEENDORP – Afgelopen zaterdag vond de zesde editie van Steendorp Zomert plaats. Het jaarlijkse dorpsfeest bracht weer heel wat volk naar het dorpsplein. “Het was een succes”, klinkt het bij de organisatie. Optredens van Garry Hagger en 2 Fabiola zorgden voor veel ambiance en bakken sfeer.

Naar jaarlijkse gewoonte wordt het centrum van Steendorp in augustus een dag lang ingepalmd voor Steendorp Zomert, georganiseerd door carnavalsgroep KV De Fuivers. Het bood ook voor de zesde editie tal van activiteiten aan voor jong en oud. ’s Middags stalden een vijftigtal inwoners en marktkramers hun koopwaar uit voor de drukbezette rommelmarkt. (Lees verder onder de foto)

Zaterdagnamiddag vond er de jaarlijkse rommelmarkt plaats. — © pvs

Ook aan de allerkleinsten werd gedacht. Zij konden zich uitleven op het springkasteel en deelnemen aan tal van spelletjes. Clown Rocky kwam eveneens de boel wat opleuken en om 15.30 uur begon de kinderdisco. (Lees verder onder de foto)

De kinderen konden zich uitleven op het springkasteel. — © pvs

In tegenstelling to vorig jaar was het hele evenement gratis. “Gemeente Temse zet dit jaar mee zijn schouders onder de organisatie en de voorwaarde was dat er geen inkomprijs werd gevraagd, zegt Laurence Van Bogaert van KV De Fuivers. “We hebben daar heel veel positieve reacties over gekregen.”

Pat Krimson

Na de kinderanimatie en de rommelmarkt stond er een leuke line-up klaar. Na de coverband Bump verscheen rond 21.40 uur Garry Hagger op het podium, die de pannen van het dak speelde en het talrijk aanwezige publiek warm maakte voor 2 Fabiola. Als afsluiter was er nog een dj-set van Pat Krimson. (lees verder onder de foto)

Garry Hagger zorgde voor heel wat ambiance

De organisatie blikt tevreden op terug op de zesde editie, die opnieuw meer dan duizend aanwezigen lokte. “Het was een succes. We kregen het verwachte aantal bezoekers over de vloer en buiten een kortstondige panne met het springkasteel is alles vlekkeloos verlopen”, klinkt het.

Meer foto’s, klik hier

Een gedachte over “Steendorp Zomert lokt meer dan 1000 feestvierders”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *