Go-Cart Race Temse-Velle pakt uit met ludieke activiteit tijdens pauze, voor 10-jarig jubileum

TEMSE-VELLE – Meer dan 100 jonge racepiloten staan komende zondag 11 augustus aan de start van de ‘Go-Cart Race’ in Temse-Velle. Dit spektakelstuk is dit jaar aan zijn tiende editie toe. Ter gelegenheid van deze jubileumeditie is er tijdens de pauzes een nieuwe ludieke activiteit.

Deelnemen aan de race is exclusief voor kids van de geboortejaren 2012 tot en met 2020 die vooraf tijdig ingeschreven waren. Het event was reeds heel snel volzet. Op een afgesloten parcours rijden ze met eigen go-carts individueel een hindernissenparcours met waterpartijen en bewegende onderdelen.

Er is gratis kinderanimatie voorzien langs het parcours, ook voor de kinderen die niet meerijden, met onder meer een ballonnenplooier, een clown, glittertattoo’s, grime, knutselen, de pretcamionette en springkastelen. Voor de supporterende ouders zijn er doorlopend drank- en eetmogelijkheden voorzien.

De organisatoren lassen tijdens de pauzes een nieuwe ludieke activiteit in maar wat dat precies is, blijft een goed bewaard geheim. Deelname is alleszins gratis en inschrijven kan ter plaatse. Supporters, familie, vrienden en kijklustigen zijn welkom tussen 10 en 14.30 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *